divendres, 17 d’agost del 2012

Uji + Kyoto (III)

Després d'una agradable nit a Osaka dormint en el hotel càpsula, he anat a la prendre un bany. Una de les millors coses de aquest hotel són els banys, enormes. Evidentment són publics amb tots els nois que hi ha al hotel (les noies tenen un lloc a part). En la part de nois, a part de la dutxa per rentar-te, hi ha un bany de bombolles, un de aigua calenta, un de aigua freda i una sauna. Bastant complet.

Al sortir del bany i vestir-me hem anat a Kyoto per agafar un tren per anar a Uji. Uji és un petit poble al costat de Kyoto on a part de varies coses hi ha una part del campus de la universitat de Kyoto. Però principalment el seu atractiu esta en el temple Byōdō-in. Aquest temple, antic palau de descans del Shogun, és un dels més impressionants de Japó. De fet és tan important que aquest temple surt a darrera de la moneda de 10 iens (10 cèntims €). Arribar-hi es bastant senzill des de la estació JR, a part que esta bastant indicat. Una de les gracies del temple, a part de la seva bellesa, és que té un museu extra amb diferents coses del temple. Lo pitjor és el preu (600 iens) i que s'ha de pagar a part si vols veure la sala principal del temple, suposadament magnifica. Nosaltres amb la entrada bàsica hem tingut prou.





Llavors hem anat a Kyoto de nou, a veure un dels temples que pot impresionant més de veure de tots, el Sanjusangen-do. El temple en si no es que sigui molt impressionant, l'interessant és el seu interior: 1000 Kanons (una deidetat budista) juntament amb un kanon gegant de 1000 braços. Increïble de veritat. Personalment el budisme no em diu massa res, però la imatge dels kanons era impressionant. La llastima es que no deixen fer fotus, esta estrictament prohibit, aixi que nomes tenim fotus del exterior.


Llavors hem anat a dinar i hem donat un volt per la universitat per Kyoto, que volia comprar una coseta.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada