dijous, 9 d’agost del 2012

Ueno

Avui hem anat a Ueno, possiblement un dels barris més complets que hi ha a Tokyo per visitar. Tot i així, de bon matí hem anat a l'estació a fer el intercanvi del Japan Rail Pass, un petit procediment que s'ha fer abans de la setmana que ve.

Al sortir de la estació ens hem dirigit al Parc de Ueno, direcció al museu nacional de Tokyo. Per mi és un dels millors museus per visitar, es barat (400 yens amb carnet Universitari) i és enorme. Esta dedicat majoritàriament a historia japonesa. Estatues budistes, kimonos, espases, etc. Potser el problema principal és que és enorme. Potser hem estat uns 3/4 hores, caminant i hem tingut la "mala" sort que hi havia 4 edificis tancats.





 Com ja portàvem una bona estona hem anat directament a dinar. Ben aprop d'on hem dinat hi havia un carrer comercial famos a Ueno, on hi ha una mica de tot, menjar, roba,... Jo i l'Airi hem menjat kakigori per 150 yens!

 Desprès hem anat a donar un vol pel parc de Ueno. El parc és famós per la multitud de temples i santuaris que hi ha al mig del parc, que és enorme. Hem anat a 2 temples budistes (un de molt estrany...) i un santuari xintoiste.







Com la Universitat de Tokyo cau bastant aprop del parc de Ueno, hem decidit anar també. Potser són uns 20 minuts a peu, una distancia no molt gran. La gracia és que de camí ens trobem amb una de es coses més maques del parc de Ueno, un llac ple de nanufers i un temple budista.




La Universitat de Tokyo es famosa, al menys en el món Otaku, sobretot pel manga Love Hina. És la principal universitat publica del país i és necessiten molt bones notes per entrar. Els recintes universitaris a Japó solen ser bastant ben ordenats i solen tenir una entrada emblemàtica amb un rellotge.




1 comentari:

  1. Sergi!!! les plantes aquestes no son nenufars!! son lotus!!!

    http://en.wikipedia.org/wiki/Nelumbo_nucifera

    es veu que s'autoregulen la temperatura els lotus!! es molt curios, sembla que hi ha un paper al Nature sobre el tema i tot :)

    ResponElimina