dissabte, 25 d’agost del 2012

Shinjuku + Shibuya + Matsuri prop de casa

Avui ha estat un dia força complet, i hem acabat força cansats perquè caminant molt. 

Al matí hem anat a Shinkuju, el motiu era perquè a prop de Shinjuku uns 20 minuts caminant hi havia un museu de joguina. Hem estat un rato caminant i buscant el museu, donat que estava una mica amagat. A més, un cop hem arribat pensàvem que no era el museu ja que el museu estava dins d'un col·legi, sí força estrany. El pitjor ha sigut veure que l'entrada era molt cara, 8 euros i pel que semblava no era un gran museu, així que no hi hem entrat, però he fet alguna foto de fora. 

Després d'aquest desengany, hem aprofitat per donar un vol a Shinkuju i anar a un Book off (una botiga que tenen cd's, llibres, manga, videojocs de segona mà). Hem comprat alguna cosa, ja que el primer cop que vam anar-hi, ens van donar uns descomptes de casi 2 euros per la compra que féssim d'un mínim de 5 euros, així que hem fet una compra en Sergi i jo de 5 euros per aprofitar-ho.
Un cop hem acabat de dinar, hem anat a Shibuya caminant, que està a una hora caminant des d'on érem. 

En aquest trajecte caminant, he fet una foto a un desnivell per on passen els trens, que és una imatge bastant típica de Japó. 


Abans d'arribar a Shibuya s'ha de passar per Harajuku. A Harajuku hem vist un espectacle de balls típics japonesos. No hem acabat d'entendre què eren, però ens hem quedat un rato mirant-los. 


Un cop hem arribat a Shibuya hem anat a la botiga de Disney que hi ha allà, és molt gran la botiga, tot i que tot el que tenen és bastant cutre, i no m'ha acabat d'agradar res del que venien. També hem anat a un Mandarake, botiga de merchandesing, manga, figures de segona mà, i a un Animate que van obrir fa  poc, que és molt gran i tenen moltes coses interessants. 




Hem tornat relativament aviat perquè volíem anar a comprar. Entre el camí de casa i del supermercat hem trobat un patit Matsuri a un temple que hi havia prop de casa. He fet unes quantes fotos de les parades de jugar per nens, que no vam veure al Matsuri d'ahir, i que són parades bastant típiques a Japó. 






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada