dimarts, 21 d’agost del 2012

Palau Imperial de Tokyo + Palau de la Dieta + Ginza

Palau imperial, el recinte on viuen els empererados de Japó. Suposant descendents de divinitats de la religió sintoista, els emperadors de Japó viuen en un gran palau al centre del antic Tokyo (Edo), on hi ha unes grans muralles i jardins. Després de la Segona Guerra Mundial, els emperadors van ser obligats a dir a la població que no eren deus (llavors encara s'ho creia la població general). Amb els anys, amb una figura del emperador més feble, les coses imperials s'han anat obrint al public. Una de elles es una part important dels jardins imperials. És una visita obligada si estas per Tokyo ja que és totalment gratuït entrar. No són la millor cosa que visitar, però impressiona. També hi ha un petit museu a dins on s'exposen coses que posseeixen els emperadors (no es pot fer fotus ...). Potser un dels problemes és que no obre les portes els dilluns i que la porta per entrar esta lleugerament amagada.





Llavors hem anat a veure, des de a fora la Dieta de Japó, el que seria el palau de congressos. Ens ha semblat que no es podia entrar.

Finalment hem anat a Ginza a donar una volta. No es que sigui un lloc molt entretingut per visita, al menys per nosaltres. És un barri molt "pijo", botigues molt de alt estatus i centres comercials. Però hi ha una cosa més o menys interessant (per nosaltres també): l'edifici de Sony. En aquest edifici Sony presenta les seves novetats més punteres com poden ser camares, mp3 o ordinadors. I just davant del edifici té un aquari amb força fauna.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada