dilluns, 20 d’agost del 2012

Tokyo Dome + Nakano + Akihabara

Avui ha estat un dia complet. De bon matí hem anat cap a Tokyo Dome on hi ha una botiga de la Shonen Jump, botigues de coses mones i un parc d'atraccions on hi ha una atracció d'Evangelion. Estic decepcionada donat que fa just un mes a la botiga de la Shonen Jump venien samarretes de Kuroko no Basuke i força merchandesing i ara com que s'ha fet molt popular les fans han deixat totes les botigues buides i no hi ha res en lloc. Fins i tot en les botigues de manga de segona mà tampoc tenen res del manga, donat que està esgotat, i això que he anat buscant per totes les botigues de Japó que he anat, que són moltes. 





Després hem anat cap a Nakano, és un districte molt comercial amb diverses botigues de moda, electrònica, i pels otakus es conegut perquè hi ha un centre comercial ple de botigues de merchandesing, figures, manga, doujins. Aquesta part otaku de Nakano existeix abans que hi hagués la part otaku d'Akihabara. Ha estat bé aquest centre comercial, donat que hi havia botigues d'anime i manga molt molt antic, i ha fet gràcia mirar aquest tipus de coses. Fins i tot he comprat un Mazinger Z pel meu pare que m'ho va demanar, i fins avui no n'havia vist cap. La Miru ha acabat de comprar els últims doujins.



Com que hem acabat aviat de visitar Nakano, hem aprofitat per anar a Akihabara que tots en teniem ganes ja que només hi havíem anat un cop. Allà hem anat al Mandarake i algunes botigues otakus, i a Volks, on he comprat miniatures de dolços i fruites per les meves nines. 



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada