dilluns, 6 d’agost del 2012

Akihabara

S'acabat el segon dia de les vacances! I deu meu quin cansansi... Avui tocava, com no, Akihabara, el barri otaku. Manga, MOE, electronica.

Ahir estevem bastant cansats així que vam anar a dormir bastant aviat. Així que més o menys ens hem llevat aviat, ens hem dutxat i cap Akihabara. Des del "pis", la estació de Shinagawa ens queda bastant aprop i des de aquesta estació arribar a Akihabara és directe en 15 minuts.
Com hem anat bastant aviat estaven les botigues tancades, però pocs estona. En aquests últims dos anys Akihabara ha canviat força ja que un dels edificis més emblemàtics: kaikan Radio. Les botigues que estaven en el edifici s'han hagut de moure al llarg del barri canviant la estructura que hi havia.
Hem començat per GAMERS, un típics i al sortir em anant caminant. Una llastima que ha plogut tot el matí. Després el següent lloc on hem parat és a les recreatives de Sega a jugar una mica. Feia molt que no jugava al Guilty Gear i he durat bastant 9 rondes. ben invertits els 100 yens. Després hem jugat al project Diva! I la Miruru ha provat un nou que era bastant interactiu.



Despres hem passat per unes de les botigues que s'ha mogut, el Kotobukiya. Avui era el aniversari d'un personatge d'un anime que a l'Airi li agrada i l'ha felicitat també.


Al sortir, hem anat a una de les tipiques parades de Akiharaba, Super Potato, una botiga de videoconsoles retro. I m'he assegut en la butaca feta de jocs de Famicom!


Hem pujat un dels edificis nous que han obert, el AKIBA CULTURE ZONE. Allà hi ha el Good Smile Cafe. I llavors a menja! L'iria ha menjat uns fideus udon amb sopà.


Després de dinar hem anat a un dels atres punts fixes: mandarake, una botiga merchandaishing de segona mà.


Finalment hem donat una volta per la part de informatica i electronica i hem tornat a casa, no sense abans sopar quelcom.

2 comentaris:

  1. T'he dit mai lo MOLT que t'odio? XDDDDDDDDD

    ResponElimina
  2. Quina enveja Airi >.< has pogut felicitar l'Ichinose ...
    Bé, com a mínim algú d'aqui l'ha pogut felicitar :3

    ResponElimina