diumenge, 26 d’agost del 2012

Harajuku (Super Yosakoi) + Matsuri

Avui ha sigut un dia bastant complert. Ens hem llevat i hem descansat un ratet a casa donat que no teniem molta cosa a fer, només volíem anar a Harajuku a veure un Hanabi, focs artificials, tot i que ho vam llegir malament i el que es feia avui era el Super Yosakoi que explicarem més endavant; i anar al Matsuri de la plaça del costat de casa que ahir vam veure que es feia. 

Hem estat valents i hem anat a Harajuku des de casa caminant, unes dues hores més o menys. Pel camí hem vist un estadi de beisbol i ens hem parat a veure un entrenament d'uns nens jugant-hi. Ha estat divertit. 

Quan hem arribat a Harajuku hem començat a sentir música i a veure molta gent. I hem vist el que es feia des d'ahir a Harajuku, el Super Yosakoi. El yosakoi és un estil de ball japonès que va començar a practicar-se el 1954 i des del 2005 ja es practica per tot Japó. L'estil de ball és molt energètic, combinant passos de ball tradicional japonès amb música moderna i normalment es representa amb coreografies interpretades per grans grups. A Tokyo és fa un important festival de yosakoi, l'anomenat Harajuku Omotesando Genki Matsuri Super Yasokoi i que són dos dies de yosakoi al barri de Harajuku. A Harajuku hi havia diverses parts on es feia aquest ball, un al mig del carrer que era molt impressionant de veure i dos més a escenaris. Ahir el que vam veure era un dels yosakoi a l'escenari, i avui els hem vist tots tres. He fet fotos de tot, però només he fet fotos del yosakoi del carrer. Només posaré un vídeo que els vídeos de la meva càmera pesen molt ><




Després de veure el festival de yosakoi del carrer hem anat a dinar, i he provat per primer cop el curry amb formatge que m'ha encantat. Un cop hem dinat hem anat al parc de darrera l'estació de Harajuku que també feien el ball però en escenaris. 
També hem anat a Volks, que el primer dia que hi vam anar ens va semblar que avui ferien alguna cosa especial, però finalment no han fet res, una llàstima. 


Hem tornat a casa aviat per descansar una estona i després anar al matsuri del costat de casa. Aquest matsuri ha estat molt bé. No hi havia moltes parades però les que hi havia eren força barates. Jo he menjat yakisoba i kakigori, i en Koroki ha menjat edamame (mongetes de soja). Ens hem quedat força estona contemplant l'ambient que hi havia, i mirant els nens com jugaven tranquil·lament. 







Demà pujarem el Fujisan, així que estarem un dia sense publicar cap entrada el blog, donat que hi estarem dos dies.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada