divendres, 10 d’agost del 2012

Tsukiji (mercat del peix) + Harajuku

Avui amb en Sergi ens hem llevat aviat per anar a veure el mercat del peix, més en concret, per veure la subhasta de la tonyina que és força famosa a Japó. El nostre descontent ha sigut al veure que les reserves les donaven a partir de les 5, i nosaltres hem arribat més tard, donat que no hi ha trens ni metros tant aviat, i no ho hem pogut veure. No obstant, hem voltat pel mercat del peix, i hem vist forces coses interessants.



Després de mirar el mercat del peix, hem donat un vol per les rodalies a veure les botigues que hi havia.  Hi havia botigues de menjar, ceràmica, records, etc. I també forces restaurants de suishi fresc per menjar, així doncs, nosaltres hem tastat suishi d'allà. Realment ha estat molt bo, tot i que jo no he menjat suishi de tonyina ja que no m'agrada. A la foto veiem sushi d'anguila, d'ous de salmó i d'otori (és una part molt bona de la tonyina).




Cap a les 10 hem anat a Harajuku, és un barri conegut perquè és el barri de la moda a Japó. Hem estat tot el dia a Harajuku pràcticament. A Harajuku hi podem trobar moltes botigues de roba diferents, des de visual, lolita, casual, etc.
A Harajuku hem anat a la botiga de Body Line que és de roba lolita, també hem anat a la botiga d'Evangelion que fa poc que han obert, a Nico Nico, i a la tarda hem anat a la botiga de Volks (BJD "nines / dollfies". La botiga de Volks de Harajuku la van obrir fa molt poc, concretament al febrer.







I això és tot per avui.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada