dimecres, 8 d’agost del 2012

Ikebokuro + nit torre de Tokyo

Avui hem passat casi tot el dia a Ikebokuro, i la tarda hem tornat aviat per poder anar després de sopar a veure la torre de Tokyo, donat que de nit està il·luminada i és més maca de veure.

Ikebokuro té una part important otaku i també hi ha una part amb molts edificis només de recreatives. A Ikebokuro hi trobem l'Otome Road que és una part otaku per noies, on hi ha bastants botigues amb doujinshis, figures, manges i anime principalment de sèries per noies.


Tot el matí casi l'hem passat a l'Otome Road. Ha estat bé ja que hi havia forces botigues on el que venien era molt barat, i a més hi havia força més varietat. Fins ara no havíem trobat gaire merchandesing de Kuroko no Basuke i aquí hem trobat forces coses. També està plegat de coses de Uta no Prince-sama, és el lloc on he vist més coses d'aquesta sèrie. Per a qui els agrada els doujinshis és un bon lloc per comprar-ne, donat que hi ha botigues que només en venen.


Després d'anar a l'Otome Road hem estat bastant de rato jugant a les recreatives, intentant agafar alguns peluixos, i també jugant al Project Diva, i mirant com altres jugaven donat que havien posat una pantalla gran i podies veure com jugaven.




A la nit hem pujat a la Torre de Tokyo i hem comprat alguns records.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada