dijous, 23 d’agost del 2012

Museu Studio Ghibli (ahir) + Narita

Ahir va ser l'últim dia per la Miru, així que vam mirar de fer poca cosa, perquè ella tingués la tarda lliure per acabar de fer les maletes i per netejar la seva habitació. Al matí vam anar al museu del Studio Ghibli.
Per poder-hi anar has de comprar les entrades amb antelació donat que no venen entrades allà mateix. El museu del Studio Ghibli és un museu comercial que exhibeix els seus treballa d'anime fets per aquest estudi. Va ser inaugurat el 2001 i està ubicat a Mitaka, a l'oest de Tokyo, força lluny amb tren des d'on vivim, una hora des de Shinagawa. Amb l'entrada pots veure un curtmetratge de l'estudi. Realment el museu val la pena, i el recomano a la gent que algun cop viatgi a Tokyo. A dins no deixaven fer fotos, així que només vam poder fer algunes fotos des de fora.






Avui ens hem llevat aviat per acompanyar a la Miru a l'aeroport de Narita. Des de Tokyo fins a l'aeroport hi ha més d'una hora amb tren, és bastant lluny. Al ser un vol internacional millor anar amb temps de sobres per si de cas, ens hem esperat amb ella fins que ha pogut facturar. No hi ha hagut cap problema amb l'avió, ni tampoc amb les maletes (ha pogut facturar dues maletes sense cap problema).

Després d'acomiadar-nos de la Miru hem aprofitat per visitar Narita, ja que el viatge és car i probablement no hi tornaré. A Narita hi ha un temple poc conegut i molt preciós de veure el Naritasan. A Naritasan hi ha un complex sagrat budista construït al segle X. L'atractiu del temple no és el temple en si, sinó el paratge natural que rodeja tot el temple, i que és realment preciós. Segons el meu parer, és un dels temples que més m'ha agradat de tots els que he vist.








Després de dinar a Narita, hem marxat cap a casa a comprar unes quantes coses i a descansar.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada