dimecres, 15 d’agost del 2012

Osaka

Ahir a la tarda i avui tot el dia hem estat a Osaka una de les ciutats més grans de Japó. La ciutat és un dels ports i centres industrials més importants de Japó.Així doncs, ahir a la tardava vam visitar el Castell d'Osaka i vam veure un dels dos Mandarake's que hi ha a Osaka.

El castell d'Osaka és un dels castells més famosos de Japó i va tenir un paper important a la unificació de Japó al s. XVI. El castell té 5 pisos anteriors, i 8 pisos exteriors, i va ser construït sobre una base de pedra alta per protegir els seus ocupants d'atacants. El castell ha estat reconstruït, donat que es va cremar per un incendi, i per això l'interior del castell és modern i a cada planta hi ha un museu diferent. El que és maco de veure del castell és el seu voltant i el castell des del seu exterior.






Després de visitar el castell vam anar al un dels Mandarake's, que és bastant diferent de tots els altres per dins. El que em va agradar va ser els carrers pròxims del Mandarake.



Avui ens hem passat pràcticament tot el dia al DenDen Town, és un barri comercial d'Osaka, i especialment és conegut perquè hi ha forces botigues otakus. Hem trobat forces botigues interessants amb merchandesing de segona mà, hem anat al Animate, una botiga de manga, anime, etc. A aquesta botiga hi havia forces coses de Kuroko no Basuke, fins i tot he fet fotos perquè m'ha fet gràcia. Mentre estavem caminant hem vist que en un Family Mark, un 24hores, i hem vist que feien una promoció de coses de la Miku Hatsune, així que hem comprat un pastís de carn i un suc de la Miku Hatsune.També hem anat a la botiga de Volks. Per primera vegada puc posar algunes fotos de la botiga que he fet d'amagatotis, donat que està prohibit fer fotos dins la botiga.








Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada