dissabte, 1 de setembre del 2012

Nikko + Tokyo Sky Tree

Avui ens hem llevat aviat per anar a Nikko, una ciutat de Japó amb un conjunt de temples i santuaris que al 1999 va ser inscrit com a Patrimoni de la Humanitat. Nikko està situat  a 140 km al nord de Tokyo. Hem agafat un dels trens més barats, tot i que era bastant car, i hem tardat unes 3h en arribar-hi.


El complex declarat Patrimoni de la Humanitat és la zona principal de Nikko, també hi ha unes cascades bastant importants però no hi hem anat. Entre boscos es troba aquest complex de temples que n'està format per cinc i comentarem els més importants.

Rinno ji construït l'any 1200 i és important per la imatge de la sala dels tres budes, que són els tres majors budes de fusta de Japó. Aquest temple estava en obres, així que no hem pogut fer fotos del voltant ni del temple per fora. Casi mai es poden fer fotos dins dels temples així que tampoc tenim fotos dels tres budes. Tosho-gu és un santuari sintoista amb diversos pisos. A l'esquerra del santuari hi ha una pagoda de cinc pisos del 1650. La pagoda no té ciments per dins i hi ha un pal en suspensió que es mou com un pèndol i manté l'equilibri de la pagoda. Futarasan-jinja és un santuari fundat al 1619 i és el més antic de Nikko. És el santuari protector de Nikko.


 







 


Cap al migdia hem comprat menjar preparat a un 24h, ja que tots els restaurants que hem trobat eren bastant cars i hem tornat cap a Tokyo. Com que hem arribat relativament aviat, passades les 6, hem anat a visitar la Tokyo Sky Tree.

La Tokyo Sky Tree, coneguda com la nova Torre de Tokyo, és una torre de radiodifusió, restaurant i mirador. És l'estructura artificial més alta de Japó des del 2010, té una altura de 634 metres, i va ser acabada el febrer del 2012 i inaugurada el 22 de maig d'aquest mateix any. La Tokyo Sky Tree és la torre més alta del món, i és la segona estructura més alta del món després del Burj Khalifa.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada