dissabte, 1 de setembre del 2012

Akihabara (n+1) + Nakano + Ikebokuro

Com més o menys ja hem acabat gairebé de visitar tot el que haviem, hem anat a fer el otaku aquest dos últims dies (ahir i abans de ahir).
Primer vam anar a Akihabara. No esta precisament aprop de casa però vam anat caminant (unes 2 hores), així veiem una mica de Tokyo a peu, que sempre és bonic.
Al arribar vam veure que era el dia de sortida del Project Diva -f-, vaja el dia perfecte pels Otakus. Per la ocasió Sega va omplir les seves maquines de UFO amb noves figures de la Hatsune Miku i tots els otakus estaven desesperats per treure'n una nova. A Japó en general les maquines UFO (les típiques maquines amb ganxo/pinces per agafar coses) estan molt "evolucionades" i són per tot arreu i amb un munt de coses diverses. De fet des de fa temps han perdut la idea principal de agafar coses i es basen més en mirar de tirar les coses com pugis. Al youtube hi ha diversos vídeos de com són ara (link).
Doncs no se si va ser veure tanta gent desesperada per agafar una figura o el fet de veure com un pobre otaku deixava una apunt de caure, que vaig llançar diners per agafar-ne una. Les partides eren cares (200 yens 1, 500, 3) però amb poc vaig aconseguir tirar-la. Va ser una cosa que em va omplir per dins realment, sobretot després de haver vist un munt de gent fallar i més pels otakus que estaven veient com jugava i que em van felicitar al treure'n una.

Despres vam acabar el tipic recorregut per akihabara. Vam passar per el Cafe de Good Smile i per algunes botigues amb coses relativament estranyes que poso fotus.




I en el Yodobaishi estaven fent propaganda de la peli de Phoenix Wright.

Ahir vam anar a Nakano i Ikebokuro, sense massa res a dir.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada