dimarts, 4 de setembre del 2012

Akiba, last day T_T (Centre pokemon + AKB48 Theater)

Ja falta res per marxar. Avui era el ultim dia lliure que teniem per fer el que volguéssim, demà ja pirem cap el aeroport, així que hem fet una petita passejada per Akiba, on sino? Si, sempre em toca fer les entrades més Otakus xD

Com aquest ultims dies, hem anat caminant cap a Akihabara. Una caminadeta d'unes 2 hores que va perfecte pel cos. Però aquest cop vaig buscar on era una cosa interessant: El centre Pokémon de Tokyo. No, no és com en els jocs, es diuen igual però es una botiga de merchandaising de Pokemon molt bestia. De fet té coses que no estan a més llocs, productes especials per aquesta botiga. Evidentment la botiga esta tota decorada amb motius de Pokemon.





La quantitat de productes que hi ha es increïble, hi ha de tot relacionat amb el joc/anime.





I no se ben bé, però era algun dia especial, així que cada 30 minuts un home parlava per megafonia i tothom aplaudia, a part que hi havia molta gent.

Llavors hem anat a donar la ultima volta per akiba. Avui hem tingut la sort que estava obert el Akiba theater. Per qui no ho sapiga, les AKB48 tenen un escenari especial a Akihabara, al famós "Don Quijote", un cadena de centres comercials molt famosa a Japó i que té un edifici important al ben mig de Akiba. No hem sapigut massa bé si s'havia de pagar o que així que no hem entrat, però estava plegat de otakus amb ganes de veure-les.





1 comentari:

  1. Uooo, el Pokémon Center! Quina enveja, jo tmb hi vull anar >.<
    Saps si l'Iria m'hi ha comprat el que li vaig demanar? *.*

    D'altra banda, per un costat sap greu que se us acabin les vacances, però per l'altre se us troba a faltar i ens alegrem de que torneu. Ens veiem aviat^^

    ResponElimina