diumenge, 5 d’agost del 2012

Presentació del blog / 1r dia Japó

Aquest és el blog del nostre viatge a Japó (Miru, Koroki, i jo, Airi), així que la primera entrada serà una breu explicació de perquè el nom, i del primer dia a Japó.

La traducció del títol del blog del japonès significa la nostra casa otaku bruta / engrudosa. El motiu del nom és que l'apartament de Sakura House que hem agafat ha sigut una decepció en comparació a les fotos donat que l'apartament no té ascensor i has de pujar per unes escales molt estretes, al entrar feia una mica de pudor rara, la sala d'estar era molt més petita del que semblava a les fotos, i la nevera al obrir-la ha fet una pudor indescriptible XD. De fora l'apartament tampoc és gens maco. Aquí teniu una foto de l'apartament per fora.




Doncs avui jo i la Miru hem arribat a Japó, en Koroki ja hi era des de fa temps, però estava d'estada d'estudis a Kyoto i avui també ha vingut des de Kyoto a Tokyo per començar les seves vacances. El trajecte ha sigut llarg i pesat XD. Com suposo que tots sabreu, no hi ha cap vol directe Espanya - Japó, per tant, s''ha de fer escala a un país europeu. Nosaltres hem fet escala a Zurich (Suïssa), que ha durat 1:45 min, més 4h d'espera a l'aeroport. Més el viatge de Zurich - Japó unes 11h més. Així que us podeu fer la idea del pesat que ha pogut ser, tot i que dormint tot és fa més lleu. L'avió para a Narita, que són 2h des de Tokyo, així que hem hagut d'agafar un tren per anar a Tokyo. Unes fotos dins del tren. El que més m'agrada dels trens i metros de Japó són la publicitat que tenen.





Un  cop a Tokyo hem anat a Sakura House a firmar el contracte i que ens donessin les claus de l'apartament, i un cop trobat l'apartament ens hem instal·lat. Al vespre hem anat a donar un vol per la zona, i hem anat a veure els dos temples que tenim a prop de casa. De camí hem trobat un parc on hi havia una zona per fer "massatges als peus" que feia mal quan hi posaves els peus a sobre, i jo he fet una mica el burro pel parc XD.








3 comentaris:

  1. Bona idea de publicar un blog del viatge. Seguiré les vostres aventures... moltes coses per descobrir!! Bona estada al Japó i molt bones vacances.

    ResponElimina
  2. Afegits a l'RSS!
    Passeu-vos-ho bé i doneu-nos molta enveja!

    ResponElimina
  3. Que bó això del parc amb massatges! La barra aquesta metàl.lica em fa pensar amb el el dance-pad que té en Koroki a casa seva. Espero que no intentéssis ballar res del DDR amb aquest terra!

    ResponElimina